המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תערובת קציצות לפי הסדר הבא: שמים בקערה בשר ותבלינים לערבב, ולהניח לשלוש דקות מנוחה, להוסיף את הירקות ולערבב, להוסיף את הביצים ולערבב, להוסיף קמח מצה ולערבב. להניח לעשר דקות.
להוסיף את הסוד - כף מיונז ולערבב, אבל לא יותר מידי כדי לשמור על אוויריריות. לבסוף מוסיפים את שברי המצה ולערבב.
יוצרים קציצות בגודל הרצוי, מבלי למעוך או להדק.
מחממים שמן במחבת לעשות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה-השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0