המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב טוב את הבשר עם התבלינים, ותנו לו 3 דק' מנוחה.
להוסיף את הירקות ולערבב.
להוסיף את הביצים ולערבב ולאחר מכן להוסיף את הקמח.
לתת 5-10 דק' מנוחה.
להוסיף את הסוד, 2 כפות מיונז. לא לערבב יותר מידי שיהיה אווירי, ורק אז מוסיפים את שברי המצה.
לעשות את הקציצות, לא למעוך ולטגן בשמן עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0