המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב טוב את הבשר עם התבלינים, ותנו לו 3 דק' מנוחה.
להוסיף את הירקות ולערבב.
להוסיף את הביצים ולערבב ולאחר מכן להוסיף את הקמח.
לתת 5-10 דק' מנוחה.
להוסיף את הסוד, 2 כפות מיונז. לא לערבב יותר מידי שיהיה אווירי, ורק אז מוסיפים את שברי המצה.
לעשות את הקציצות, לא למעוך ולטגן בשמן עמוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0