המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכמות מספיקה ל-40-50 קציצות, תלוי בגודל.
קוצצים את העוף לקוביות קטנות.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה דק ומגרדים את תפוחי האדמה על החלק הדק בפומפייה.
בקערה גדולה לשים היטב את כל המצרכים לתערובת הומוגנית.
יוצרים קציצות מאורכות, עם ידיים רטובות, ומצפים בקמח בשכבה דקה.
מטגנים במחבת עם שמן, בגובה 2 ס"מ, עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים.
מגישים עם פלחי לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0