המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את הבשר ושאר המצרכים לקציצות, לשים עד שכל התערובת אחידה.
מגלגלים לכדורים (אפשר למעוך קצת את הכדורים לצורת אליפסה), ומטגנים בערך 3-4 דק' מכל צד.
מטגנים את העגבניות המגוררות והשום בסיר שטוח עם מעט שמן זית, בערך כשתי דקות.
מוסיפים רסק, מים ותבלינים ומביאים לסף רתיחה.
מכניסים את הקציצות לרוטב ומבשלים 30 דקות על אש נמוכה.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0