המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להשתמש עם כל מנת חלבון שנשארה – דג, עוף, בשר בקר או טופו.
מפרקים מעט את מנת החלבון, אם צריך קוצצים, ומערבבים עם הביצים, פירורית זהב, מלח ופלפל ושום גבישי (לא חובה) לפי הטעם, עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כדורים ומטגנים להזהבה.
מגישים ליד פתיתים ומיונז טומי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0