המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל החומרים (פרט לפרורי הלחם והשמן) וטועמים בקצה הלשון.
מחממים את השמן במחבת ומכינים את פרורי הלחם בקערית קטנה.
יוצרים כדורים מתערובת הבשר ולאחר מכן משטחים אותם וטובלים אותם בפרורי הלחם (מכל הצדדים).
מניחים בזהירות את הקציצות במחבת, ולאחר מספר דקות, כשהן כבר משחימות הופכים אותן ומטגנים מהצד השני עד שהן שחומות גם מהצד הזה (אפשר להיעזר במזלג בשני הצדדים).
מוציאים את הקציצות לקערה מרופדת בנייר סופג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0