המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני גבוה של 210 מעלות. מניחים נייר אפיה על תבנית.
במחבת מחממים שמן ומטגנים בו את הבצל הקצוץ ועלי הסלרי עד שהבצל הופך לשקוף.
בקערית קטנה מערבבים את רוטב הבסיס והמיונז.
בקערה גדולה מערבבים בשר טחון, ביצים, תבלינים, שום, קליפת לימון, פטרוזיליה, תערובת רוטב בסיס ומיונז ופירורי לחם. מוסיפים את הבצלים ועלי הסלרי המטוגנים. מערבבים היטב.
יוצרים מהבשר כדורים, יוצרים חור בתוך כל כדור ומכניסים חתיכת נקניק ופלפל אדום. סוגרים את הקציצה ומניחים על נייר האפייה.
אופים את הקציצות כ-30 דקות עד שהן שחומות.
מוציאים מהתנור ומגישים עם רוטב צילי מתוק או רוטב הבסיס של אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0