המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים קלות את הבצל והפרסה מוסיפים את הסלק והגזר
מוסיפים את מים ומבשלים כ- 20 דקות עד שהסלק רך
לוקחים מעט מהנוזל ומערבבים עם אבקת המרק ומוסיפים לשאר
מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה עד לחזרת צבע הסלק לבורדו כהה
מוסיפים סוכר לשבירת חמיצות המרק ומתבלים בפלפל שחור
מערבבים את שאר החומרים, יוצרים עם ידיים רטובות מעט את הקציצות, מזהיבים אותן קלות, ומכניסים לסיר הרוטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים הלהבה,
מבשלים 45 דק\' משפרים תיבול ונהנים מאוד
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0