המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בינוני, על להבה בינונית, מטגנים בשמן את זרעי הכוסברה, בצל קצוץ וג׳ינג׳ר.
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים מכוסה כ-15 דקות.
מגבירים את עצמת הלהבה ומוסיפים את השום, הל, קינמון, דלורית ומלח, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים קרם קוקוס, מים, שאטה, כורכום וקשיו, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה קטנה, ומכסים. מבשלים כחצי שעה עד לריכוך. במידה והקארי יצא דליל מדי, מצמצמים כ-5 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה.
במקביל, מחממים תנור לחום של 180 מעלות. על תבנית מרופדת בנייר פרגמנט מסדרים את קציצות העדשים, ומעבירים לתנור החם ל-10 דקות.
מוציאים והופכים את הקציצות על צד השני, ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות, עד שהקציצות מוזהבות וקריספיות.
להגשה: מרתיחים את הרוטב, ומוסיפים אליו את הקציצות. מעבירים לצלחת הגשה, ומפזרים מעל עלי כוסברה, פלפל חריף וקוקוס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0