מבשלים את העדשים במים ומרק עוף עד שהן עשויות ורכות. מעבירים לקערה ומצננים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים גבינה, פירורי לחם, ביצה ופלפל שחור ומערבבים. בסופו של דבר התערובת צריכה להיות אחידה וכזו שניתן להכין ממנה קציצות. אם היא נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.
שלב 3
0 דקות
יוצרים קציצות פחוסות מהתערובת (יהיה קל ונוח יותר לעבוד בידיים רטובות), מגלגלים בעוד פירורי לחם.
שלב 4
0 דקות
מטגנים בשמן בגובה 1 ס"מ משני הצדדים.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר וסוחטים מעל מעט לימון.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את העדשים במים ומרק עוף עד שהן עשויות ורכות. מעבירים לקערה ומצננים.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים גבינה, פירורי לחם, ביצה ופלפל שחור ומערבבים. בסופו של דבר התערובת צריכה להיות אחידה וכזו שניתן להכין ממנה קציצות. אם היא נוזלית מדי אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.
שלב 3
מתוך
5
יוצרים קציצות פחוסות מהתערובת (יהיה קל ונוח יותר לעבוד בידיים רטובות), מגלגלים בעוד פירורי לחם.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים בשמן בגובה 1 ס"מ משני הצדדים.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם, קר או בטמפרטורת החדר וסוחטים מעל מעט לימון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0