המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הבשר הטחון עם השמן, הבצל, השום והג'ינג'ר.
בקערה נפרדת טורפים את הסויה עם הסוכר, הביצה והקורנפלור. יוצקים על תערובת הבשר, מערבבים ומשהים כ-30 דקות.
יוצרים מהתערובת קציצות קטנות מוארכות, ומצפים אותן בפירורית זהב (ניתן להמיר בפירורית פנקו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הקציצות במהירות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומניחים להן להתקרר.
משפדים את הקציצות על שפודי עץ. מחממים בתנור, קולים על גריל או מחממים שוב על מחבת לפני ההגשה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0