המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הקציצות: שמים בקערה את העוף עם מלח, פלפל, ביצה ו-2 כפות מפירורי הלחם. מכינים קערה נפרדת עם שאר פירורי הלחם ומתבלים במלח ובפלפל.
שמים בקערת מעבד המזון את השום, הפטרוזיליה, שמן הזית, 2 כפות מיץ לימון, מלח ופלפל, מעבדים למחית גסה ומוסיפים לקערת העוף. לשים לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים בגודל עגבניות שרי ומשטחים קצת. טובלים בפירורי לחם.
מטגנים במחבת עם שמן בגובה 2 ס"מ על להבה בינונית גבוהה עד שהקציצות מזהיבות היטב משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בניר סופג.
הזיגוג: מנקים את המחבת מהשמן שנותר בה, מוסיפים מיץ לימון וסוכר ומערבבים על להבה בינונית גבוהה עד שהסוכר נמס. מחזירים את הקציצות למחבת ומחממים בתוך הזיגוג דקה-שתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0