מכינים את תערובת הקציצות: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג קטנים.
שלב 2
0 דקות
מטגנים בצל: מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים בצל 8 דק' עד להזהבה יפה.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את הקציצות: מפנים את הבצל לחצי מחבת, מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן על החצי הריק עד להזהבה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הרוטב לקציצות: מוסיפים את רוטב הבסיס ומים רותחים ומביאים לרתיחה. מוסיפים קינמון וצימוקים, מוסיפים חלק מהצימוקים או את כולם תלוי ברמת המתיקות שרוצים להשיג, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30-25 דק'. מערבבים כל עשר דקות תוך כדי בישול.
שלב 5
0 דקות
מגישים על פירה או אורז לבן.
שלב 6
0 דקות
גיוון: להורדת רמת המתיקות במנה מחליפים את הצימוקים בגזר מגורר באותה כמות.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את תערובת הקציצות: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג קטנים.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים בצל: מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים בצל 8 דק' עד להזהבה יפה.
שלב 3
מתוך
6
מטגנים את הקציצות: מפנים את הבצל לחצי מחבת, מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן על החצי הריק עד להזהבה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הרוטב לקציצות: מוסיפים את רוטב הבסיס ומים רותחים ומביאים לרתיחה. מוסיפים קינמון וצימוקים, מוסיפים חלק מהצימוקים או את כולם תלוי ברמת המתיקות שרוצים להשיג, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 30-25 דק'. מערבבים כל עשר דקות תוך כדי בישול.
שלב 5
מתוך
6
מגישים על פירה או אורז לבן.
שלב 6
מתוך
6
גיוון: להורדת רמת המתיקות במנה מחליפים את הצימוקים בגזר מגורר באותה כמות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0