מגרדים מקלחי התירס את גרגרי התירס לתוך קערה. מוסיפים בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה. חותכים את חצי הגמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
שלב 3
0 דקות
משרים במים את פרוסות הלחם, ללא "הקשה", וסוחטים מעט. מוסיפים לקערה. מוסיפים את השום, הביצה והעוף. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
שלב 4
15 דקות
מחממים מחבת עם מעט מאוד תרסיס שמן, או כף שמן זית שמורחים על המחבת בנייר סופג. מכינים תבנית עם נייר אפייה. יוצרים קציצות ומטגנים קלות, כ-15-20 שניות מכל צד. ניתן לדלג על שלב זה ולהכניס את הקציצות ישר לתנור לכ-15 דקות. אחרי 15 דקות מומלץ לחתוך קציצה אחת ולוודא שהיא מוכנה.
שלב 5
10 דקות
מעבירים מיד לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-8-10 דקות.
שלב 6
0 דקות
מומלץ להגיש עם חרדל.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
מגרדים מקלחי התירס את גרגרי התירס לתוך קערה. מוסיפים בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה. חותכים את חצי הגמבה לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
שלב 3
מתוך
6
משרים במים את פרוסות הלחם, ללא "הקשה", וסוחטים מעט. מוסיפים לקערה. מוסיפים את השום, הביצה והעוף. ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
מחממים מחבת עם מעט מאוד תרסיס שמן, או כף שמן זית שמורחים על המחבת בנייר סופג. מכינים תבנית עם נייר אפייה. יוצרים קציצות ומטגנים קלות, כ-15-20 שניות מכל צד. ניתן לדלג על שלב זה ולהכניס את הקציצות ישר לתנור לכ-15 דקות. אחרי 15 דקות מומלץ לחתוך קציצה אחת ולוודא שהיא מוכנה.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים מיד לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-8-10 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מומלץ להגיש עם חרדל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0