מוסיפים את העוף, הבצל, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים למחית אחידה במרקם של פלסטלינה רכה.
שלב 3
0 דקות
מכינים קציצות קטנות ושטוחות.
שלב 4
0 דקות
אופציית אפייה: יוצקים שלוש כפות שמן זית לצלחת שטוחה. טובלים קלות כל קציצה בשמן משני צידיה ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוני-נמוך (160מעלות) 45 דק'.
שלב 5
0 דקות
מסירים נייר אלומיניום מגבירים חום ל-200 מעלות ואופים עד 15 דקות עד שמזהיב.
שלב 6
0 דקות
אופציית טיגון: מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם, התערובת דביקה מספיק). מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מוסיפים את העוף, הבצל, הביצה, פירורי הלחם, מלח ופלפל ומערבבים למחית אחידה במרקם של פלסטלינה רכה.
שלב 3
מתוך
6
מכינים קציצות קטנות ושטוחות.
שלב 4
מתוך
6
אופציית אפייה: יוצקים שלוש כפות שמן זית לצלחת שטוחה. טובלים קלות כל קציצה בשמן משני צידיה ומניחים בתבנית. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום בינוני-נמוך (160מעלות) 45 דק'.
שלב 5
מתוך
6
מסירים נייר אלומיניום מגבירים חום ל-200 מעלות ואופים עד 15 דקות עד שמזהיב.
שלב 6
מתוך
6
אופציית טיגון: מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם (אין צורך לטבול בביצה קודם, התערובת דביקה מספיק). מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה יפה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0