המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל רכיבי הקציצות ומניחים בצד כ-60 דקות.
בסיר גבוה ורחב מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה.
במעבד מזון טוחנים את העגבניות והשום למחית חלקה. מוסיפים לסיר את מחית העגבניות יחד עם אבקת מרק עגבניות, ארבע כוסות מים ורסק עגבניות ומביאים לרתיחה.
מתערובת הקציצות יוצרים קציצות בגודל בינוני ומעבירים אל הסיר. מבשלים כ-30 דקות.
מומלץ להגיש עם פירה תפוחי אדמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0