המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הקציצות לתערובת אחידה, ויוצרים כ-20 קציצות שטוחות. אין צורך לגלגל אותן בביצה ופירורי לחם.
מטגנים את הקציצות משני הצדדים בשמן בעומק של חצי ס"מ. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
נפטרים ממחצית השמן שבסיר ומוסיפים לסיר את כל חומרי הרוטב. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מסדרים מעל את הקציצות המטוגנות, ומנערים מעט את הסיר כדי שהן תירטבנה ברוטב.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות, עד שהמנגולד רך.
מגישים עם פתיתים, פסטה או אורז. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0