המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים עם מלח במשך כ-10 דקות עד שהם כמעט רכים. מסננים ושוטפים במים קרים.
מרסקים במעבד מזון את הכרובית, הבצל, שיני השום והמרווה עד קבלת תערובת לא חלקה.
מערבבים את התערובת עם חזה העוף, הביצים, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט ופירורי הלחם.
צרים מהתערובת קציצות עבות בידיים רטובות.
מצפים את הקציצות במעט קמח מלא ומטגנים אותן בשמן זית עד שהן שחומות.
שמים את חומרי הרוטב, חוץ מהאפונה, בסיר רחב ושטוח ומביאים לידי רתיחה.
מוסיפים את הקציצות, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים 10 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0