המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגררים או קוצצים את הקישואים דק במעבד מזון. סוחטים מעט כדי להיפטר מנוזלים עודפים.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, מלבד פירורי הלחם.
מתבלים את פירורי הלחם במלח ובפלפל.
יוצרים קציצות שטוחות בקוטר של כ-4 ס"מ, ומגלגלים בפירורי הלחם (לוחצים אותן מעט אל הפירורים כדי שיצופו היטב).
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הקציצות על אש נמוכה במשך חמש דקות מכל צד, עד שהזהיבו והעוף מבושל לחלוטין.
מגישים מיד עם סלט ירקות טרי ומיונז. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0