המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערה את כל מצרכי הקציצות, פרט לשמן הטיגון, ומערבבים היטב עד שמתקבל מרקם יציב. מתקנים תיבול.
יוצרים בידיים לחות כדורים שטוחים, ומניחים במגש.
יוצקים את שמן הטיגון למחבת רחבה, ומחממים לטמפרטורה גבוהה.
מטגנים את הקציצות עד שהן משחימות. הופכים צד וממשיכים לטגן עד שגם הצד השני יקבל גוון שחום.
מוציאים את הקציצות מהמחבת, ומניחים על צלחת שטוחה המרופדת בנייר סופג.
מכניסים לקערית את העגבניות המרוסקות, מוסיפים כוס מים, קטשופ, כף אבקת מרק עוף, כף מיץ לימון, קורט מלח, פלפל שחור וסוכר, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
מכניסים את הקציצות לסיר. יוצקים מעליהן את הרוטב. הרוטב צריך לכסות את הקציצות. במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט מים.
מבשלים את הקציצות על להבה בינונית במשך 15 דקות. מידי פעם יש לנער בזהירות את הסיר.
אופן ההגשה: בכלי הגשה נאה מניחים את עלי החסה. מעליהם מניחים את הקציצות המטוגנות. ניתן לפזר מעל הקציצות עלי פטרוזיליה קצוצים דק לקישוט. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0