המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים את הבצלים ותפוחי האדמה.
מוסיפים את כל החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.
צרים עיגולים קטנים ומצפים אותם פירורי לחם.
במחבת יוצקים שמן לטיגון עד לחצי גובה קציצה, ומטגנים את הקציצות עד להזהבה (לא יותר מדי שהקציצות לא יהפכו לאבנים).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0