המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל.
מערבבים את החומרים לקציצות ומכדררים קציצות אובליות.
מטגנים קלות את הקציצות לסגירה.
מניחים 2 כפות שמן בסיר רחב ומוסיפים את העגבניות המשומרות, תבלינים ומלח.
מסדרים את הקציצות בתוך הרוטב ומוסיפים את גרגירי החומוס (ששטפנו היטב לפני כן).
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות.
ניתן להגיש על קוסקוס או אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0