המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל.
מערבבים את החומרים לקציצות ומכדררים קציצות אובליות.
מטגנים קלות את הקציצות לסגירה.
מניחים 2 כפות שמן בסיר רחב ומוסיפים את העגבניות המשומרות, תבלינים ומלח.
מסדרים את הקציצות בתוך הרוטב ומוסיפים את גרגירי החומוס (ששטפנו היטב לפני כן).
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות.
ניתן להגיש על קוסקוס או אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0