המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את חזה העוף הטחון עם הפטרוזילה והכוסברה.
מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה המגורדים ומערבבים.
מוסיפים תבלינים וכף שמן. מערבבים ומניחים בצד.
להכנת הרוטב: מקלפים את העגבניות וחותכים אותן לקוביות.
מטגנים את קוביות הבצל במחבת עם מעט שמן חם. מוסיפים את העגבניות ואת הפלפל החריף ומערבבים.
מוסיפים רסק עגבניות, 2 כוסות מים חמים, מעט פפריקה, כורכום, כמון, שום כתוש וכף מרק עוף, ממשיכים לערבב ומביאים לתיחה.
מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. לאחר מכן מוסיפים עוד 2 כוסות מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
יוצרים קציצות קטנות מתערובת העוף ומניחים בזהירות בתוך סיר הרוטב.
מבשלים כ-20 דקות.
לקראת הסוף מוסיפים שקית פתיתים לתוך התבשיל. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהפתיתים רכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0