מרטיבים את הלחם, סוחטים היטב ומגררים לקערה על פומפייה גסה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים חוץ מחצי כוס פירורי לחם והשמן לטיגון. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות (אם עושים זאת בידיים רטובות התערובת לא נדבקת. אני עושה את זה כשמברז הכיור מזרזף זרם חלש, כי הידיים מתלכלכות מאוד במהלך הכנת הקציצות ופתיחת הברז וסגירתו כל פעם תשאיר את המטבח מטונף לחלוטין).
שלב 4
0 דקות
מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם הנותרים (אין צורך לטבול בביצה, התערובת דביקה מספיק) ומכניסים למחבת.
שלב 5
0 דקות
מטגנים עד להזהבה, הופכים, מזהיבים מצד שני ומוציאים למגבות נייר סופג.
שלב 6
0 דקות
אפשר להגיש ככה, עם מלפפונים חמוצים, חרדל ופתיתים (זה גם מושלם לכריכים), ואפשר לבשל את הקציצות ברוטב עגבניות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מרטיבים את הלחם, סוחטים היטב ומגררים לקערה על פומפייה גסה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את יתר החומרים חוץ מחצי כוס פירורי לחם והשמן לטיגון. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
6
מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת גדולה. יוצרים קציצות שטוחות (אם עושים זאת בידיים רטובות התערובת לא נדבקת. אני עושה את זה כשמברז הכיור מזרזף זרם חלש, כי הידיים מתלכלכות מאוד במהלך הכנת הקציצות ופתיחת הברז וסגירתו כל פעם תשאיר את המטבח מטונף לחלוטין).
שלב 4
מתוך
6
מגלגלים את הקציצות בפירורי הלחם הנותרים (אין צורך לטבול בביצה, התערובת דביקה מספיק) ומכניסים למחבת.
שלב 5
מתוך
6
מטגנים עד להזהבה, הופכים, מזהיבים מצד שני ומוציאים למגבות נייר סופג.
שלב 6
מתוך
6
אפשר להגיש ככה, עם מלפפונים חמוצים, חרדל ופתיתים (זה גם מושלם לכריכים), ואפשר לבשל את הקציצות ברוטב עגבניות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0