המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את החלק הירוק של העלים ומאדים בסיר עם מעט מים.
מוסיפים את שאר חומרי הקציצות ומערבבים.
את החלק הלבן מטגנים עם כמה שני שום קצוצות. מוסיפים את הגבעולים ומטגנת קלות.
סוחטים חצי לימון, מוסיפה כורכום, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף ומעט מים. מרתיחים ומחזירים את הקציצות לסיר.
מבשלים על אש קטנה עד אשר הקציצות רכות והרוטב סמיך. ומעט רוטב לא כמו מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0