לשטוף היטב את הפרסות ולבשל בסיר גדול בהרבה מים כרבע שעה. אפשר לוותר על הקיצוץ ולבשל חתיכות ואחכ לסחוט ולטחון במעבד מזון, אבל יש סיבים, רצוי בכל מקרה לטחון במעבד מזון מעט.
שלב 2
0 דקות
לערבב היטב את כל חומרי המתכון ולאחסן בכלי סגור מספר שעות או ללילה.
שלב 3
0 דקות
ליצור קציצות ולטגן בשמן צמחי כמה דקות מכל צד עד השחמה.
שלב 1
מתוך
3
לשטוף היטב את הפרסות ולבשל בסיר גדול בהרבה מים כרבע שעה. אפשר לוותר על הקיצוץ ולבשל חתיכות ואחכ לסחוט ולטחון במעבד מזון, אבל יש סיבים, רצוי בכל מקרה לטחון במעבד מזון מעט.
שלב 2
מתוך
3
לערבב היטב את כל חומרי המתכון ולאחסן בכלי סגור מספר שעות או ללילה.
שלב 3
מתוך
3
ליצור קציצות ולטגן בשמן צמחי כמה דקות מכל צד עד השחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0