להכנת הקציצות:
שמים בקערה את הטחון הצמחוני עם הביצה, 2 כפות פירורית זהב, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פפריקה, 1 כפית מלח, 1/2 כפית ראס אל חנות, בצל מגורר והפטרוזיליה, ומערבבים היטב עד איחוד.
מכדררים לקציצות.
שלב 2
5 דקות
להכנת הרוטב:
מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי ומטגנים אותו קלות.
שלב 3
35 דקות
מוסיפים את רוטב העגבניות, 1 כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם, 1/2 כף אבקת מרק עוף, 1/2 כפית סוכר ו-2 כוסות מים חמים.
מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה בעדינות את הקציצות.
מביאים שוב לרתיחה ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
שלב 1
מתוך
3
להכנת הקציצות:
שמים בקערה את הטחון הצמחוני עם הביצה, 2 כפות פירורית זהב, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פפריקה, 1 כפית מלח, 1/2 כפית ראס אל חנות, בצל מגורר והפטרוזיליה, ומערבבים היטב עד איחוד.
מכדררים לקציצות.
שלב 2
מתוך
3
להכנת הרוטב:
מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי ומטגנים אותו קלות.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, 1 כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם, 1/2 כף אבקת מרק עוף, 1/2 כפית סוכר ו-2 כוסות מים חמים.
מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה בעדינות את הקציצות.
מביאים שוב לרתיחה ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0