המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות: שמים בקערה את הטחון הצמחוני עם הביצה, 2 כפות פירורית זהב, 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית פפריקה, 1 כפית מלח, 1/2 כפית ראס אל חנות, בצל מגורר והפטרוזיליה, ומערבבים היטב עד איחוד. מכדררים לקציצות.
להכנת הרוטב: מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי ומטגנים אותו קלות.
מוסיפים את רוטב העגבניות, 1 כף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם, 1/2 כף אבקת מרק עוף, 1/2 כפית סוכר ו-2 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה בעדינות את הקציצות. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים 35 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0