המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל כ-6 דקות עד שהוא מזהיב והופך שקוף.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד דקה או שתיים. מוסיפים את הגזר, אחריו את העגבניות, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את רסק העגבניות ו-1/2 כוס מים, וממשיכים לבשל על אש בינונית. *ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל, אורגנו יבש ואם צריך, מעט סוכר. מבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית.
מבשלים את הקציצות בתוך הרוטב המבעבע קלות, כ-40 דקות על אש בינונית. מנענע את הסיר מידי פעם כדי לוודא שהקציצות לא נדבקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0