המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות בקערה.
מכדררים לקציצות בגודל הרצוי ומניחים במקרר לשעתיים עד שלוש שעות.
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב כרבע שעה.
משלימים טעמים (הרוטב צריך להיות לימוני מתקתק).
כשהרוטב מוכן מבחינת טעמים ועל סף רתיחה, מוציאים את הקציצות מהמקרר ומניחים אותן בעדינות בתוך ברוטב החם.
מבשלים על להבה נמוכה כ-25-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0