המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
סוחטים היטב את הירקות המגוררים כדי להיפטר מעודפי נוזלים.
מערבבים קולרבי, סלרי, בצל ירוק, שום, ביצים, מלח, פלפל וקמח מצה. התערובת צריכה להיות סמיכה מספיק להכנת קציצות. אם לא מוסיפים עוד מעט קמח.
מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
יוצרים קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים 3 דקות מכל צד.
מערבבים בקערה יוגורט, עשבי תיבול, מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים את הקציצות חם לצד הרוטב הקר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0