המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את הקישואים ומרסקים במעבד מזון.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מצננים.
מערבבים את הבצל המטוגן והבשר עם שאר החומרים, מכסים ומקררים חצי שעה לספיגת טעמים.
יוצרים קציצות בקוטר של כ-4 ס"מ ומועכים קלות כל קציצה עד לקבלת קציצות מעט שטוחות.
מחממים היטב מחבת רחבה וכבדה עם שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים דקה-שתיים או עד השחמה. מעבירים לנייר סופג.
מומלץ להגיש עם טחינה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0