המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים קישואים בפומפיה גסה ומעבירים למסננת. מפזרים מלח, מערבבים, משהים במסננת חצי שעה. סוחטים היטב.
שמים את הקישואים בקערה, מוסיפים מחצית מפירורי הלחם ואת שאר החמרים ומערבבים לתערובת אחידה.
צרים מהתערובת קציצות קטנות ושטוחות בידיים רטובות.
מפזרים את יתרת פירורי הלחם על צלחת שטוחה ומצפים את הקציצות משני הצדדים.
מחממים במחבת שמן זית בגובה 1/2 ס"מ, מטגנים משני הצדדים ,4-3 דקות מכל צד, עד להשחמה.
אפשר להגיש עם יוגורט קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0