המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הקציצות: מערבבים יחד את הדגים הטחונים עם כל חומרי הקציצות, ולשים היטב כדי להחדיר את התבלינים. (בשלב הזה טועמים כדי לראות שלא חסר כלום). שמים במקרר למנוחה של שעה.
אם נראה לכם שנוצרה תערובת גדולה מדי, תקפיאו חלק לפעם הבאה.
הכנת הרוטב: מחממים בסיר רחב שמן זית.
מוסיפים את רצועות הגמבה, הפלפל הסודני, הצ'ילי הגרוס והשום השלם. מטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 10 דקות. מערבבים מידי פעם.
מוסיפים רסק עגבניות ומים רותחים. מערבבים.
מתבלים בפלפל שחור, פפריקה, סוכר ומלח.
מבשלים את הרוטב 10 דקות ברתיחה עדינה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים בסיר בשכבה אחת.
מבשלים כ-60 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהרוטב מסמיך ומצטמצם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0