בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון עם הביצים, תפוח אדמה מגורר, פירורי לחם, שום ותבלינים ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הרוטב: בסיר רחב (שיכול להכיל את הקציצות) מטגנים את הבצל במשך כ-8 דק', עד שהוא מזהיב. מוסיפים עגבניות קצוצות, רוטב בסיס, שום ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
שלב 3
40 דקות
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.
שלב 4
0 דקות
בינתיים מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל השקית, אני נוהגת להוסיף גם חצי כפית כורכום. כשהקציצות מוכנות מניחים 3-4 קציצות על מצע הקוסקוס, יוצקים את הרוטב למעלה ומגישים.
שלב 5
0 דקות
טיפ: לפעוטות מומלץ לערבב את הקציצה עם הקוסקוס והרוטב, הם מחסלים הכל.
שלב 1
מתוך
5
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון עם הביצים, תפוח אדמה מגורר, פירורי לחם, שום ותבלינים ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג.
שלב 2
מתוך
5
מכינים את הרוטב: בסיר רחב (שיכול להכיל את הקציצות) מטגנים את הבצל במשך כ-8 דק', עד שהוא מזהיב. מוסיפים עגבניות קצוצות, רוטב בסיס, שום ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.
שלב 4
מתוך
5
בינתיים מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל השקית, אני נוהגת להוסיף גם חצי כפית כורכום. כשהקציצות מוכנות מניחים 3-4 קציצות על מצע הקוסקוס, יוצקים את הרוטב למעלה ומגישים.
שלב 5
מתוך
5
טיפ: לפעוטות מומלץ לערבב את הקציצה עם הקוסקוס והרוטב, הם מחסלים הכל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0