המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבשר הטחון עם הביצים, תפוח אדמה מגורר, פירורי לחם, שום ותבלינים ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג.
מכינים את הרוטב: בסיר רחב (שיכול להכיל את הקציצות) מטגנים את הבצל במשך כ-8 דק', עד שהוא מזהיב. מוסיפים עגבניות קצוצות, רוטב בסיס, שום ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.
בינתיים מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה שעל השקית, אני נוהגת להוסיף גם חצי כפית כורכום. כשהקציצות מוכנות מניחים 3-4 קציצות על מצע הקוסקוס, יוצקים את הרוטב למעלה ומגישים.
טיפ: לפעוטות מומלץ לערבב את הקציצה עם הקוסקוס והרוטב, הם מחסלים הכל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0