מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל לבן, מגרדים פנימה את הבצל והקישוא על פומפיה דקה, מוסיפים את השום הכתוש, ביצה אחת, 3 כפות שטוחות של פרורי לחם דקים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון ונגיעה של תבלין ציפורן.
מחממים מעט שמן קנולה במחבת לחום בינוני, מניחים את הקציצות ומשטחים מעט בעדינות עם המזלג.
שלב 6
0 דקות
מטגנים כ3-4 דקות מכל צד עד לקבלת לצבע שחום ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את השווארמה הודו עם הבקר הטחון.
שלב 2
מתוך
6
מתבלים בקורט מלח ומעט פלפל לבן, מגרדים פנימה את הבצל והקישוא על פומפיה דקה, מוסיפים את השום הכתוש, ביצה אחת, 3 כפות שטוחות של פרורי לחם דקים, פטרוזיליה קצוצה, מעט כמון ונגיעה של תבלין ציפורן.
הערות 0