המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את הבשר יחד עם השומן.
מעבירים את הבשר לקערה, מוסיפים רוטב ברביקיו, מלח ופלפל.
לשים את הבשר כמו שלשים בצק.
שמים את הבשר למנוחה במקרר, מומלץ לכמה שעות (4-5 שעות).
מעצבים המבורגרים בגודל הרצוי וצולים למידת העשייה הרצויה.
מגישים עם חסה, עגבנייה ופרוסת מלפפון חמוץ, ועם מיקס בטעם קטשופ מיונז מסדרת DIP&SPREAD.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0