לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - מיקסר, בעזרת וו לישה, מערבבים את הקמח שמרים, סוכר, ביצה, חלמון, חלב, תמצית וניל וגרידת לימון במהירות איטית.
כאשר הבצק מתאחד במיקסר, מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה עד אשר מתמזגות בבצק ולא ניתן לראותן כלל.
מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב 10 שניות נוספות.
מוציאים את הבצק מן המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או לילה מראש.
להכנת המלית - מערבבים את כוס הסוכר, אגוזים, קינמון וביצים.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ במידות 35 על 25 ס"מ.
בעזרת מברשת מורחים מעט שמן קנולה בשכבה אחידה ומפזרים את התערובת ושוב מטפטפים מעט שמן מעל.
מגלגלים לגליל (רולדה), ופורסים לשני חצאי גלילים, קולעים לצמה ומניחים בתבנית, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב למשך שעה או עד הכפלת הנפח, מחממים תנור לחום 170 מעלות ואופים למשך 35 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2