לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
קראנץ' אגוזים בניחוח קינמון
(3)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיקי שמו
מיקי שמו במתכון לקראנץ' חלומי במלית עשירה של אגוזים, שיפזר בבית ניחוחות וטעמים של קונדיטוריה.
להכנת הבצק - מיקסר, בעזרת וו לישה, מערבבים את הקמח שמרים, סוכר, ביצה, חלמון, חלב, תמצית וניל וגרידת לימון במהירות איטית.
שלב 2
0 דקות
כאשר הבצק מתאחד במיקסר, מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה עד אשר מתמזגות בבצק ולא ניתן לראותן כלל.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב 10 שניות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבצק מן המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או לילה מראש.
שלב 5
6 דקות
להכנת המלית - מערבבים את כוס הסוכר, אגוזים, קינמון וביצים.
שלב 6
0 דקות
מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ במידות 35 על 25 ס"מ.
שלב 7
0 דקות
בעזרת מברשת מורחים מעט שמן קנולה בשכבה אחידה ומפזרים את התערובת ושוב מטפטפים מעט שמן מעל.
שלב 8
35 דקות
מגלגלים לגליל (רולדה), ופורסים לשני חצאי גלילים, קולעים לצמה ומניחים בתבנית, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב למשך שעה או עד הכפלת הנפח, מחממים תנור לחום 170 מעלות ואופים למשך 35 דקות.
שלב 1
מתוך
8
להכנת הבצק - מיקסר, בעזרת וו לישה, מערבבים את הקמח שמרים, סוכר, ביצה, חלמון, חלב, תמצית וניל וגרידת לימון במהירות איטית.
שלב 2
מתוך
8
כאשר הבצק מתאחד במיקסר, מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה עד אשר מתמזגות בבצק ולא ניתן לראותן כלל.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב 10 שניות נוספות.
שלב 4
מתוך
8
מוציאים את הבצק מן המיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6 שעות או לילה מראש.
שלב 5
מתוך
8
להכנת המלית - מערבבים את כוס הסוכר, אגוזים, קינמון וביצים.
שלב 6
מתוך
8
מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ במידות 35 על 25 ס"מ.
שלב 7
מתוך
8
בעזרת מברשת מורחים מעט שמן קנולה בשכבה אחידה ומפזרים את התערובת ושוב מטפטפים מעט שמן מעל.
שלב 8
מתוך
8
מגלגלים לגליל (רולדה), ופורסים לשני חצאי גלילים, קולעים לצמה ומניחים בתבנית, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב למשך שעה או עד הכפלת הנפח, מחממים תנור לחום 170 מעלות ואופים למשך 35 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ח
חנה
חסרה כמות השמרים
מערכת בישולים
היי חנה יקרה, מדובר בקמח שמרים אסם, השמרים כבר בפנים. לא צריך לערבב בנפרד, זה קמח שקל ונוח לעבוד איתו והמאפיםאו העוגות יוצאים נפלאים. יום מקסים
י
יפה רמליאל
כתוב עוגת תפוזים קוקוס .בפירסום.אך בפתיחת המתכון מופיע מתכון אחר.
הערות 2