משאירים בצד 2 כפות מפירורי הפתיבר שנותרו ומוסיפים את שאר הפירורים לקרם.
יוצקים את הקרם לתבניות ארטיק מסיליקון עד למחצית הגובה, מטביעים בכל אחד פס שוקולד שהכנו, ומכסים ביתרת הקרם.
נועצים מקל ארטיק ומכניסים להקפאה.
שלב 4
5 דקות
כשהארטיקים קפואים - מכינים את הציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב.
מוסיפים לשוקולד את יתרת פירורי הפתיבר ומערבבים היטב.
מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בציפוי ומחזירים למקפיא.
שומרים בהקפאה.
שלב 1
מתוך
4
להכנת מחית הקראנץ':
ממיסים 50 גרם שוקולד ומוסיפים 2 כפות פירורי פתיבר.
מזלפים פסים מהמילוי על גבי נייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר.
משאירים בצד 2 כפות מפירורי הפתיבר שנותרו ומוסיפים את שאר הפירורים לקרם.
יוצקים את הקרם לתבניות ארטיק מסיליקון עד למחצית הגובה, מטביעים בכל אחד פס שוקולד שהכנו, ומכסים ביתרת הקרם.
נועצים מקל ארטיק ומכניסים להקפאה.
שלב 4
מתוך
4
כשהארטיקים קפואים - מכינים את הציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב.
מוסיפים לשוקולד את יתרת פירורי הפתיבר ומערבבים היטב.
מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בציפוי ומחזירים למקפיא.
שומרים בהקפאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2