המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת מחית הקראנץ': ממיסים 50 גרם שוקולד ומוסיפים 2 כפות פירורי פתיבר. מזלפים פסים מהמילוי על גבי נייר אפייה ומכניסים להתייצבות במקרר.
להכנת הגלידה: מקציפים שמנת ומחית וניל לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים היטב.
משאירים בצד 2 כפות מפירורי הפתיבר שנותרו ומוסיפים את שאר הפירורים לקרם. יוצקים את הקרם לתבניות ארטיק מסיליקון עד למחצית הגובה, מטביעים בכל אחד פס שוקולד שהכנו, ומכסים ביתרת הקרם. נועצים מקל ארטיק ומכניסים להקפאה.
כשהארטיקים קפואים - מכינים את הציפוי: ממיסים 200 גרם שוקולד ומוסיפים לו שמן. מערבבים היטב. מוסיפים לשוקולד את יתרת פירורי הפתיבר ומערבבים היטב. מחלצים את הארטיקים מהתבנית, טובלים בציפוי ומחזירים למקפיא. שומרים בהקפאה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2