המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה או במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק - קמח שמרים, מיץ תפוזים, שמנת מתוקה, חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל ואבקת אפייה ולשים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים את הקערה ומניחים בצד עד שהבצק תופח ומכפיל את נפחו, כ-60 דקות.
להכנת המלית - שמים במעבד מזון את הקקאו, סוכר, חמאה מומסת, ביצים ואינסטנט פודינג ומערבבים עד קבלת קרם חלק.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים.
מרדדים כדור לעלה, מורחים עליו 1/4 מכמות מלית השוקולד ומגלגלים לרולדה.
חוצים את הרולדה לאורכה, קולעים את 2 החצאים לצמה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
ממשיכים כך עם שאר הבצק והמלית.
מניחים להתפחה של 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1