המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערה או במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק - קמח שמרים, מיץ תפוזים, שמנת מתוקה, חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל ואבקת אפייה ולשים עד קבלת בצק אחיד.
מכסים את הקערה ומניחים בצד עד שהבצק תופח ומכפיל את נפחו, כ-60 דקות.
להכנת המלית - שמים במעבד מזון את הקקאו, סוכר, חמאה מומסת, ביצים ואינסטנט פודינג ומערבבים עד קבלת קרם חלק.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים.
מרדדים כדור לעלה, מורחים עליו 1/4 מכמות מלית השוקולד ומגלגלים לרולדה.
חוצים את הרולדה לאורכה, קולעים את 2 החצאים לצמה ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת.
ממשיכים כך עם שאר הבצק והמלית.
מניחים להתפחה של 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
לא הבנתי איזה ביצים למלית ? החלוקה של המצרכים כל כך לא ברורה
היי, שתיים לבצק ושתיים למלית. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1