המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת, או בווק.
מטגנים את הבצל כ-7 דקות על אש בינונית, עד שהוא הופך לשקוף.
מוסיפים פלפלים (גם החריף), קישואים ומטגנים. מערבבים עוד 3-4 דק'.
מוסיפים עגבניות וקטשופ, וממשיכים לטגן ולערבב עוד 2-3 דק'.
מכבים את האש, ומוסיפים לירקות את עלי הבזיליקום ואת שיני השום המעוכות. מתקנים את התיבול לפי הצורך.
מברישים את פרוסות הבאגט\הלחם בשמן הזית משני הצדדים.
עורמים את הירקות החמימים על הבאגט הקלוי ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0