המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך, ובמקביל מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מועכים את תפו"א והמרגרינה למחית, מוסיפים את הבצל, הביצה, קמח המצה והתבלינים ומערבבים היטב.
מחממים שמן לטיגון עמוק, צרים מהתערובת קרוקטים (גלילים מאורכים כמו בערך 2X5 ס"מ), מגלגלים כל אחד בקמח מצה ומטגנים מכל הצדדים.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0