המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב שמן, קקאו וסוכר.
להוסיף את שאר המצרכים מלבד אבקת סוכר.
לשמור במקרר למשך כמה שעות, על מנת שהבלילה תתקשה (היא מאוד רכה).
ליצור כדורים (צריך להעזר בכף, כי התערובת נוזלית).
לפזר מעל אבקת סוכר - אפשר גם לפזר את האבקה אחרי האפייה.
לאפות ב-160 מעלות, כ-12 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0