המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הטופו לריבועים ומערבבים בקערה גדולה עם קורנפלור עד שכל הקוביות עטופות יפה ויבשות.
מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים את הטופו עד השחמה יפה וכשהטופו קריספי וטעים.
מוציאים את הטופו לנייר סופג או רשת, ממליחים קלות.
לאותה המחבת מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב האסייתי למוקפץ, יחד עם כף שמן שומשום וזרעי שומשום ומערבבים עד שהרוטב חם.
מחזירים את קוביות הטופו ומקפיצים עד שכל הטופו מצופה.
ניתן לערבב פנימה בצל ירוק קצוץ.
ניתן להגיש על אורז ועם ביצת עין ולעטר בשמן צ'ילי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1