המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן עמוק במחבת גדולה.
לאחר שחזה העוף הדק חתוך לרצועות טובלים אותו במעט ביצה ומצפים בפירורי הפנקו. *ניתן להמיר את הפנקו בפירורית זהב רגילה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכניסים לטיגון העמוק בערך דקה על כל צד עד שהשניצלונים מזהיבים.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומייבשים את השניצלונים מהשמן.
להכנת הרוטב: מערבבים בקערה קטנה מיונז, הטריאקי ורוטב צ'ילי, עד לקבלת מטבל חום בהיר.
מורחים שכבה דקה של הרוטב על השניצלונים, או מגישים לצד השניצלונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0