לאחר שחזה העוף הדק חתוך לרצועות טובלים אותו במעט ביצה ומצפים בפירורי הפנקו.
*ניתן להמיר את הפנקו בפירורית זהב רגילה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לטיגון העמוק בערך דקה על כל צד עד שהשניצלונים מזהיבים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומייבשים את השניצלונים מהשמן.
שלב 5
0 דקות
להכנת הרוטב: מערבבים בקערה קטנה מיונז, הטריאקי ורוטב צ'ילי, עד לקבלת מטבל חום בהיר.
שלב 6
0 דקות
מורחים שכבה דקה של הרוטב על השניצלונים, או מגישים לצד השניצלונים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים שמן עמוק במחבת גדולה.
שלב 2
מתוך
6
לאחר שחזה העוף הדק חתוך לרצועות טובלים אותו במעט ביצה ומצפים בפירורי הפנקו.
*ניתן להמיר את הפנקו בפירורית זהב רגילה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
6
מכניסים לטיגון העמוק בערך דקה על כל צד עד שהשניצלונים מזהיבים.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומייבשים את השניצלונים מהשמן.
שלב 5
מתוך
6
להכנת הרוטב: מערבבים בקערה קטנה מיונז, הטריאקי ורוטב צ'ילי, עד לקבלת מטבל חום בהיר.
שלב 6
מתוך
6
מורחים שכבה דקה של הרוטב על השניצלונים, או מגישים לצד השניצלונים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0