המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כוס הקמח, ביצה, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם וכף רוטב ברביקיו. הבלילה צריכה להיות חלקה ולא דלילה מדי.
טובלים את העוף, מערבבים היטב.
בקערה נוספת מערבבים את 5 כפות הקמח ו-3 כפות קורנפלור.
טובלים בקורנפלור ובקמח.
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון שחום, זה מאוד חשוב לקריספיות אז לא להוציא לפני הזמן.
מוציאים את העוף המטוגן לרשת ונותנים לו להתקרר מעט.
בקערה גדולה שמים רוטב ברביקיו בנדיבות ומערבבים את העוף המטוגן בעדינות עד שכולו מצופה (מומלץ להקפיץ בקערה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0