המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל הרכיבים בבלנדר, מלבד הסוכר החום, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר קטן על אש נמוכה מביאים את התערובת לרתיחה, תוך כדי ערבוב, עד שהיא מסמיכה.
מחלקים את התערובת לכלים אישיים חסינים אש ומעבירים לצינון במקרר למשך שעה לפחות.
מפזרים סוכר דמררה מעל ושורפים באמצעות ברנר. מגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ממליצה עם חלב רגיל יותר טעים מחלב שקדים
היי, הכוונה לקמח תירס צהוב?( כמו לממליגה?
היי יקרה, קורנפלור. יום מקסים 🌸
למה הקובץ לא יורד ב PDF?
היי, תודה שהסבת את תשומת הלב, עכשיו הכל תקין. יום מקסים 🌞
הצג מתכונים נוספים
הערות 3