המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הפירות והסוכר ומקררים היטב במקרר.
בסיר מבשלים פניני טפיוקה עם מים על אש בינונית במשך 15-20 דק', תוך כדי ערבוב תמידי, עד שהפנינים הופכות לשקופות.
מוציאים ומסננים מעמילן ונוזלים. משאירים רק את הפנינים.
במקביל, מחממים בסיר נפרד חלב קוקוס עם סוכר ותוכן חצי מקל וניל ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש, משלבים את שתי התערובות יחד.
מוזגים לכוסות אישיות. מצננים ומפזרים מעל פירות טריים וקרח כתוש בעת ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0