טוחנים 5 פתי בר במעבד מזון לפירורים דקים (ביחד עם המילוי).
שלב 2
5 דקות
מכינים מרנג: מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
שלב 3
10 דקות
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
שלב 4
1 דקות
מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו הקצפה.
שלב 5
10 דקות
מקציפים במהירות בינונית כ-5 דקות. עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקורנפלור. מקציפים 5 דקות נוספות עד שמתקבל קצץ יציב. משאירים 2-3 כפות של פירורי עוגיות לציפוי ומוסיפים את יתרת פירורי העוגיות למרנג. מערבבים בעדינות עד שהתערובת מנוקדת בפירורי העוגיות והיא עדיין יציבה.
שלב 6
30 דקות
מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1 ס"מ ומזלפים תלוליות על גבי העוגיות.
מקפיאים כחצי שעה.
שלב 7
2 דקות
לציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו במיקרו בפולסים.
שלב 8
2 דקות
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא, טובלים בשוקולד המומס ומפזרים מעל מעט פירורי עוגיות.
מניחים עד להתקשות הציפוי.
שומרים במקרר.
שלב 1
מתוך
8
טוחנים 5 פתי בר במעבד מזון לפירורים דקים (ביחד עם המילוי).
שלב 2
מתוך
8
מכינים מרנג: מערבבים בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
שלב 3
מתוך
8
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ומחממים מעל להבה בינונית כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
שלב 4
מתוך
8
מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו הקצפה.
שלב 5
מתוך
8
מקציפים במהירות בינונית כ-5 דקות. עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקורנפלור. מקציפים 5 דקות נוספות עד שמתקבל קצץ יציב. משאירים 2-3 כפות של פירורי עוגיות לציפוי ומוסיפים את יתרת פירורי העוגיות למרנג. מערבבים בעדינות עד שהתערובת מנוקדת בפירורי העוגיות והיא עדיין יציבה.
שלב 6
מתוך
8
מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול בקוטר 1 ס"מ ומזלפים תלוליות על גבי העוגיות.
מקפיאים כחצי שעה.
שלב 7
מתוך
8
לציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו במיקרו בפולסים.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים את הקרמבו מהמקפיא, טובלים בשוקולד המומס ומפזרים מעל מעט פירורי עוגיות.
מניחים עד להתקשות הציפוי.
שומרים במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1