המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים בהכנת מלית השוקולד - מסדרים כדורים בגודל 2 ס"מ מממרח השוקולד בעזרת כפית או שקית זילוף, או קונים דיסקיות שוקולד חלב.
מקפיאים לחצי שעה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
לשים את כל מרכיבי הבצק עד שנוצר בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל פינג פונג.
מוציאים את השוקולד מהמקפיא ועוטפים כל עיגול שוקולד בכדור בצק.
אופים כ-18 דקות, עד הזהבה קלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0