בינתיים מניחים על גבי נייר אפייה את ריבועי הבצק עלים, בוזקים בנדיבות סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות, עד הזהבה (טיפ: כדי שהריבועים שלנו לא יתפסו גובה, מכסים אותם בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת ויוצרים משקולת).
שלב 3
0 דקות
מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר. חוצים כל ריבוע לחצי ומקבלים מלבנים.
שלב 4
0 דקות
לוקחים שקית זילוף, מכניסים אליה מהקרם שהכנו. מזלפים על כל מלבן בנדיבות, יוצרים 3 קומות של בצק עלים וקרם.
שלב 5
0 דקות
לוחצים מעט על הקרמשניט כדי שהקרם יצא מהצדדים ובעזרת מרית מורחים אותו על הדפנות, כך אנו מקבלים אשליה כאילו הקרמשניט נפרס מעוגה שלמה. בוזקים מעל הכל, בלי חשבון, אבקת סוכר.
בינתיים מניחים על גבי נייר אפייה את ריבועי הבצק עלים, בוזקים בנדיבות סוכר ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות, עד הזהבה (טיפ: כדי שהריבועים שלנו לא יתפסו גובה, מכסים אותם בנייר אפייה ומניחים מעל תבנית נוספת ויוצרים משקולת).
שלב 3
מתוך
5
מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר. חוצים כל ריבוע לחצי ומקבלים מלבנים.
שלב 4
מתוך
5
לוקחים שקית זילוף, מכניסים אליה מהקרם שהכנו. מזלפים על כל מלבן בנדיבות, יוצרים 3 קומות של בצק עלים וקרם.
שלב 5
מתוך
5
לוחצים מעט על הקרמשניט כדי שהקרם יצא מהצדדים ובעזרת מרית מורחים אותו על הדפנות, כך אנו מקבלים אשליה כאילו הקרמשניט נפרס מעוגה שלמה. בוזקים מעל הכל, בלי חשבון, אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0